Putno zdravstveno osiguranje za Svet

Poštovani putnici, ovde možete brzo, pouzdano i jednostavno kupiti elektronsku polisu putnog zdravstvenog osiguranja za Svet za fizička i pravna lica putem vašeg mobilnog telefona, kompjutera, lap topa ili tableta i sa mesta koje vama najviše odgovara širom Republike Srbije.  Kad dođe vreme za putovanje, tu smo za Vas.

Putno zdravstveno osiguranje je osiguranje koje pokriva troškove (do ugovorenih suma osiguranja po osobi) iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija usled akutne bolesti ili nesrećnog slučaja (povreda) kao i njihovo ambulantno ili bolničko lečenje za vreme putovanja i boravka u inostranstvu. Ovo osiguranje je preporučljivo imati jer vam daje finansijsku sigurnost i zaštitu od nepredviđenih i neželjenih zdravstvenih problema prilikom putovanja i boravka u inostranstvu.

                           

Jednostavna i brza kupovina polise za fizička i pravna lica:

 1. Popuna podataka i slanje zahteva
 2. Dostava cene osiguranja SMS porukom za 10 minuta
 3. Dostava polise i fakture za 20 minuta  na vaš mail

Način plaćanja fakture:

 1. Elektronskim putem
 2. Nalogom za uplatu na svim uplatnim mestima platnog prometa

Da bi dostavljena elektronska polisa postala važeća uplatu je potrebno izvršiti pre početka ili najkasnije na dan putovanja. Uplatu vršite direktno na račun društva za osiguranje po dostavljenoj fakturi.

Naša usluga izrade i dostave polise i fakture na vaš mail za Vas je potpuno besplatna.

Osiguravajuće pokriće bez vašeg učešća (franšize) u troškovima je:

 1. Za teritoriju Evrope do 30 000 eura po osobi ( ovde spadaju i Rusija i sve članice Šengenskog sporazuma )
 2. Za Kontinentalne zemlje do 15 000 eura po osobi ( za Aziju, Afriku, Srednja Južna i Severna Amerika bez SAD i Kanade)
 3. Za Svet do 40 000 eura po osobi

Ovim osiguranjem osigurani ste od onog momenta kad pređete granicu i izađete iz Republike Srbije do momenta kad pređete granicu i uđete u Republiku Srbiju. Na  teritoriji Republike Srbije za vreme putovanja niste osigurani ovim osiguranjem.

Polisu možete odštampati i nositi sa sobom u obliku papira, a to i ne morate jer će vam vaša e – polisa uvek biti dostupna i čuvana na vašem e-mailu i serveru tamo gde imate pristup internetu širom Sveta. Od momenta izdavanja i dostave polise možete nam se slobodno obratiti za pomoć i podršku u vezi vaše polise meilom ili putem mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp. Dok boravite u inostranstvu na raspolaganju vam je 24h dežurni call-centar društva za osiguranje koji možete pozvati za pomoć i podršku.

Da bi krenuli u kupovinu polise morate se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.

  Napomena: Najveću pažnju pridajemo našoj usluzi prema Vama, zaštiti Vaših ličnih podataka i u svemu postupamo i preduzimamo mere čuvanja u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Vaša veza sa ovim sajtom je bezbedna. Vaše podatke koristimo i čuvamo isključivo za potrebe izrade polise putnog osiguranja. Svi podaci su obavezni.

  Putuje se (čekirajte)*

  Porodično:

  Svrha putovanja (čekirajte)*

  Napomena: Neophodni podaci za izradu polise koje nam dostavljate samo prvi put su još: broj pasoša, vaš matičan broj i adresa stanovanja. Ove podatke nam dostavljate nakon prihvatanja cene i kada Vas direktno kontaktiramo. Hvala Vam na poverenju!

  Za sve potrebne informacije i odgovorna osoba za polise: Slobodan Kocić, 069/ 00-29-299 i na Viber i WhatsApp